Daha İyi Giyinmek


       

         DAHA İYİ GİYİNMEK

        Bazı insanlar  daha iyi giyinmek için daha çok elbiseye ve daha çok paraya ihtiyaçları olduklarını düşünürler. Ancak bu tamamen yanlış bir düşüncedir. Elinizdeki imkanlar ile  güzel bir kombinasyon yaparak güzel şık giyinebiliriz. 
Trend ol

İyi giyinmek sadece bayanlara özgü bir durum değildir. Günümüzde bayanların giyime önem verdiği kadar erkeklerinde elbiselerine giyimlerine dikkat ettiklerini görüyoruz. Modayı takip ederek trendlerin neler olduğunu araştırarak ve kendimize zaman ayırıp sabırlı olarak şık giyinebiliriz ve kendi tarzımızı oluşturabiliriz. Günlük yaşantımızda mesela sokakta caddede yürüdüğümüzde vitrinlerden, caddede yürüyen insanların giyimlerinden, gazete ve dergilerden ilham alarak kararlı bir şekilde kendimize bir tarz oluşturabiliriz. Başkaları aynı elbiseyi mağazadan almış olabilir. Ancak siz aynı elbiseye bir takım aksesuarlarla(şapka, kolye, bileklik, saat  ve çeşitli takılar,,,) ve farklı süslemelerde kendinize bir tarz oluşturabilir ve özgün bir stil oluşturabilirsiniz.
         Kendimize bir tarz oluşturduktan sonra kendi elbiselerimizi üzerimizde taşıdığımız zaman onlara önem vermeli bakımsız solmuş. kirlenmiş şekilde kullanmamalıyız. Giydiğimiz elbiseler ilk günkü gibi temiz bakımlı canlı tutmamız bizim tarzımızı imajımızı her zaman diri tutacağını unutmayalım.
Anı yaşa

         Her bay ve bayan kendi fiziğini ve vücut ölçülerini beğenmelidir. Kendisinde kusur aramamalıdır. Kendisine yakışanı giymeli cesur olmalı kararsız olmamalıdır. Ayrıca elbiselerimizi her zaman giymeye hazır halde bulundurmalı bir gün sonra yada bir saat sonra giyecekmiş gibi dolabımızda yıkanmış ütülü bakımlı ve aksesuarları hazır vaziyette olmasına önem vermeliyiz.
         Son olarak da en pahalı elbise her zaman beni şık gösterir şeklindeki yanlış fikirlere kapılmamamız gerekir. Size yakışan elbise hangisi  ise ve tarzınızı hangi elbise yansıtıyorsa  o elbiseyi almalıyız,. Maddi imkanların el vermediği durumlarda mağazaların veya AVM lerin kampanyaları, sezon sonu indirimleri takip edilmeli bütçemize uygun hareket edilmelidir.
         Unutmayalım giydiğimiz her elbise  bulunduğumuz ortamda bizi  biz olduğumuzu  gösterecektir.


Yorumlar