HER DERDE DEVA OLAN VAZELİNİN FAYDALARI


vazelin

HER DERDE DEVA OLAN VAZELİNİN FAYDALARI


Vazelin nedir ?nerelerde kullanılır? faydaları nelerdir?



Vazelin, yarı katı yapıya sahip merhem şeklinde  kullanılabilen ve ilaç şeklinde de kullanılan tedavi edici bir kremdir.

Vazelin nerelerde kullanılır?

Özellikle kozmetik sektörünün her alanında kullanılan cilt bakım kremi  olarak kullanılır.

Vazelinin faydaları?

Vazelinin faydaları yazmakla bitmez çünkü her derde devadır.Özellikle cilt bakımında ve cilt hastalıklarında tedavi edici özelliği  vardır.
1-Uzun süren parfüm etkisi yaratır. Parfümü kendinize sıkmadan önce biraz vazelini  parfümün sıkılacağı yere sürün ve ardından parfümü sıkın, parfümün etkisini gün boyu uzun süre fark edeceksiniz
2-Parmaklarınızın ucuna bir vazelin sürün ve kontrol etmekte güçlük çektiğiniz kaşlarınızı düzeltin, etkisini kısa sürede fark edeceksiniz.
3- Vazelinin nemlendirici etkisi olduğundan çatlamış ve mat dudaklarınızı her zaman canlı olmasını istiyorsanız, gece yatmadan önce biraz vazelini dudaklarınıza sürüp yatın, değişimi kendi gözlerinizle göreceksiniz.
4-Gece yatmadan önce vazelini yakalarınıza sürün ve çorabınızı da giyerek uyuyun sabah uyandığınızda ayaklarınızın yumuşacık olduğunu fark edeceksiniz.
5- Özellikle bayanlar makyaj yaptıktan sonra yüzlerini temizlemekte güçlük yaşarlar.Bunun en pratik çözümü makyajınızı silmek istediğiniz sırada yüzünüze biraz vazelin sürün ovalayın ve yüzünüzü yıkayın makyajınızın çok rahat çıktığını fark edeceksiniz.
mutlu cilt

6- Parmaklarınız mı şişti ve  yüzüğünüzü çıkartamıyorsanız elinizi vazelinde biraz ovaladıktan sonra yüzüğün rahatça parmağınızdan çıktığını fark edeceksiniz.
7-Saçlarınızın uçlarında kırıklar varsa vazelin sürerek bu probleminizi halledersiniz.
8-Tırnaklarınız ve tırnak ceperinlerindeki sıkıntıları vazelinle kolaylıkla halledersiniz.
9- Sacınıza istemeden sakız yapıştı çıkaramıyor musunuz imdadına vazelin yetişecek sacınıza vazelin sürün ve sacınızı aşağı doğru tarayın sakızın çıktığını göreceksiniz.
10-Allıkla göz altındaki bölgeye vazelin sürün yüzünüzün ipeksi bir görünümde olduğunu göreceksiniz.
vazelin


 Vazelinin daha bir çok faydası vardır ancak aklımızda kalanlar bu kadar,,,,,
 Bence en yakın bir zamanda marketten veya eczaneden vazelin almayı unutmayın.

Yorumlar